Jump to content
  • 0
Justin0406

WorldEdit plugin won't work

Question

I installed WorldEdit from the plugin list, but when I went onto the server, it showed that WorldEdit was not on it. (I did /plugins). What should I do to get it working?

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Just now, PandaChan said:

Did you restart the server after installing the plugin? If not, try that. 

I tried that already. It the files, WorldEdit.jar is there, but the seems like the server is not detecting it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Just now, Justin0406 said:

I tried that already. It the files, WorldEdit.jar is there, but the seems like the server is not detecting it.

Try uninstalling it, stopping the server, installing it, and starting the server back up. 


IGN: PandaChan

Discord: Autumn Potato#4333

Twitter: https://twitter.com/PundaChen 

Github: https://github.com/PundaChen 

Reddit: https://www.reddit.com/user/PundaChan

Crowdin: https://crowdin.com/profile/PandaChan

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
32 minutes ago, PandaChan said:

Try uninstalling it, stopping the server, installing it, and starting the server back up. 

I tried that, nothing changed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
27 minutes ago, AttendantFox said:

If what PandaChan said doesn't work, try resetting Worldedit's config and restarting the server.

I tried that aswell, but it didn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I just reset the server again and it started working. I have no idea what happened, but thanks for all of your help anyways.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...