Jump to content
  • 0

when I install plugins the config is not even there and it acts like its not installed


Ice794

Question

17 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Have you restarted the server? I would also advise if you're installing the plugins to wait until they have the tick next to them before installing another or leaving the page if you haven't been doing that already.
 

𝖈𝖍𝖎𝖑𝖎𝖓𝖘

VhxEDBl.png.529878f2f7856fdae0d911cde8ce12d1.png
Server Rules  Staff Applications  News & Updates
Reports  Appeals

Retired Moderator (June 30th 2020 - May 17th 2021)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
2 minutes ago, Ice794 said:

that besides the point because i removed a plugin and tried reinstalling it and that still did not work

 

What is the plugin? It may have some dependencies that is needed for it to work. Or it can just be outdated or something.

Discord - tarna256

In-game name - _Tarna_

Website - https://tarna.dev
Paste Site: https://paste.tarna.dev

---------------------------------------------------------

[VIP] - 7/27/2020

Community Support - 7/8/20 | 11/3/20

Helper  - 11/3/20 - 2/21/21

Moderator - 2/21/21 - 5/17/21

❤️ - 5/17/21 - now

Moderator - 12/20/22 - now

---------------------------------------------------------

image.png.70849a9b84e0347ce107b8e3eaee312c.pngimage.png.2111009afbd8bef10966ba9ede35a199.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...