Jump to content
  • 0

/join command


x_nerimaye_x
 Share

Question

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
20 minutes ago, PandaChan said:

Usually when doing it via the lobby you might have to wait a minute and then do the command again.

If the server is able to start via the panel it should be able to start via the lobby as well.

Hello! Thanks for the answer. I have just tried this and kept an eye on the server's activity status, but after saying I am being sent to my server, I am getting "Could not connect to a default or fallback server, please try again later: io.netty.channel.AbstractChannel$AnnotatedConnectException" in the Minecraft chat. Do you know what could be causing this?

2020-05-25_16.16.05.png

Link to comment
Share on other sites

  • 0
15 minutes ago, PandaChan said:

You could try checking the lastest.log in the file manager for errors (panel > file manager > logs > latest.log)

The errors are pretty straightforward but I'll be more than happy to check them out, just copy paste them into pastebin.com if you don't understand them.

It may just be that I don't know what I am looking for (I'm not very knowledgeable on code and things) but I cannot find anything that seems to be related to the issue.

 

Edit: I have tried joining and looking straight at the logs folder, refreshing it and looking again, and it appears to be that the server is not even registering the fact that I am trying to join.

Edited by x_nerimaye_x
Link to comment
Share on other sites

  • 0
12 minutes ago, PandaChan said:

Just look for any errors, if there an issue then there should be an error.

Thank you. There were errors, so I have removed the plugins that were causing them and some other plugins that I don't need. Trying again, the server doesn't even appear to be registering the fact that I am trying to join and I am getting the same message

 

Edit: so, it seems to be working, kind of. the server is coming online with the /join command, but once it is online I am having to relog and do /join again to be taken to the server. At least it is working now. Thanks for the help!

Edited by x_nerimaye_x
Link to comment
Share on other sites

  • 0

🔐 Topic locked.

Please do not reply on threads that have been inactive for over a month.

Discord - Tarna256#8675

In-game name - _Tarna_

Follow @Tarna_256 on Twitter

---------------------------------------------------------

[VIP] - 7/27/2020

Support - 7/8/20 | 11/3/20

Helper  - 11/3/20 - 2/21/21

Moderator - 2/21/21 - 5/17/21

❤️ - 5/17/21 - now

---------------------------------------------------------

image.png.70849a9b84e0347ce107b8e3eaee312c.pngimage.png.2111009afbd8bef10966ba9ede35a199.png

 

CURRENTLY OUT OF COUNTRY SO WILL NOT BE ACTIVE ON THE FORUMS OR RESPOND TO MESSAGES FAST. CONTACT ME THROUGH DISCORD IF YOU NEED TO GET A MESSAGE TO ME

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share



×
×
  • Create New...