Jump to content
  • 0

Hibernating


gluxes09
 Share

Question

Today I tried to activate my server. Then when I try to activate it, it says hibernating as normal but usually after like 5 seconds it says starting. But now it won't. This problem has been going on for 3 hours and it still doesn't work? Please share a solution. Thanks!

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
2 hours ago, gluxes09 said:

Today I tried to activate my server. Then when I try to activate it, it says hibernating as normal but usually after like 5 seconds it says starting. But now it won't. This problem has been going on for 3 hours and it still doesn't work? Please share a solution. Thanks!

Around the time this post was made, Minehut was having some issues, this should be resolved now. If you still can't start your server, reply to this post (within 30 days of this comment being posted) or join Minehut's Discord for faster support.

Edited by Houlton

I'm just a known player who been playing since the 24 July 2019.

Please don't DM me for support, go here (if you don't mind waiting) or join Minehut's Discord (which is more active) if you need assistance.


 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share



×
×
  • Create New...