Jump to content
  • 0

New player can’t break blocks/open chests/etc?


rainbowqueerio
 Share

Question

Yesterday I added a new player to my server. He started off fine but suddenly could no longer interact with anything, as if he was in adventure mode. I tried everything, changing his gamemode, restarting the server, etc. I made him OP and then took it away and that seemed to work but only for a short while.

There are 7 other people on the server and no-one else has ever had this problem. We have the ImageonMap plugin but no others. Another player joined recently and they didn’t have this problem either. Please help!

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Is it only happening to that specific person? Because you said another player recently joined after the person experiencing the issue and they didn't have it. Making them op and deopping them fixes it? That's weird. You said this fixes it for a short while. Around how long is it? I'm not sure why that would be happening if the only plugin you have is ImageOnMap. I'm not sure what of that plugin, if it is, could be causing it. 

Discord - Tarna256#8675

In-game name - _Tarna_

Follow @Tarna_256 on Twitter

---------------------------------------------------------

[VIP] - 7/27/2020

Support - 7/8/20 | 11/3/20

Helper  - 11/3/20 - 2/21/21

Moderator - 2/21/21 - 5/17/21

❤️ - 5/17/21 - now

---------------------------------------------------------

image.png.70849a9b84e0347ce107b8e3eaee312c.pngimage.png.2111009afbd8bef10966ba9ede35a199.png

Link to comment
Share on other sites

  • 0
5 hours ago, _Tarna_ said:

Is it only happening to that specific person? Because you said another player recently joined after the person experiencing the issue and they didn't have it. Making them op and deopping them fixes it? That's weird. You said this fixes it for a short while. Around how long is it? I'm not sure why that would be happening if the only plugin you have is ImageOnMap. I'm not sure what of that plugin, if it is, could be causing it. 

Yes, he’s the only one that’s had this issue. He was in spawn, so could it be a spawn protection thing? And if so how do I turn that off?

Link to comment
Share on other sites

  • 0
Just now, rainbowqueerio said:

Yes, he’s the only one that’s had this issue. He was in spawn, so could it be a spawn protection thing? And if so how do I turn that off?

There is an option in the settings tab on the panel. 

image.png.da49f1982d59a87cab5e0d58c5df229b.png

It should look like this. Stop the server first. Set this to 0, click save then start the server again.

Discord - Tarna256#8675

In-game name - _Tarna_

Follow @Tarna_256 on Twitter

---------------------------------------------------------

[VIP] - 7/27/2020

Support - 7/8/20 | 11/3/20

Helper  - 11/3/20 - 2/21/21

Moderator - 2/21/21 - 5/17/21

❤️ - 5/17/21 - now

---------------------------------------------------------

image.png.70849a9b84e0347ce107b8e3eaee312c.pngimage.png.2111009afbd8bef10966ba9ede35a199.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share



×
×
  • Create New...